Google Adwords Seo optimalizálás Facebook Hírlevelezés

Google Adwords

Ha Ön gyorsan szeretne jó pozícióba kerülni a Google keresőjében, akkor ennek legmegfelelőbb módja a Google Adwords használata. Ezekkel a kampányokkal nem csak a fizetett hirdetései, de az organikus megjelenései is növekedni fognak.

Cégünk egyéni stratégiát dolgozz ki attól függően mekkora a verseny a piacon, új cégek esetében megvizsgáljuk a konkurenciát és segítünk betörni partnerünknek az online kereskedelem világába. Nem csak általunk íródott honlapok olninemarketingelését is vállaljuk, már virágzó vállalkozását is segítünk megszilárdítani a weben.

Egy jól beállított kampány megkíméli az ügyfél pénztárcáját és a vásárlásokat akár duplázza vagy triplázza. Ahány ügyfél annyiféle stratégia, tapasztalatunk által Önnek nem kell kísérleteznie a Google Adwords beállításaival, mert mi tudjuk milyen eszközökkel lehet elérni a gyors és monumentális fejlődést.

Seo optimalizálás

Seo adatok helyes megadása, rendkívül fontos annak érdekében, hogy megtaláljanak minket a weben. A seo beállítással adhatjuk meg a keresési eredmény kinézetét és hogy milyen kulcsszavakra találjanak meg minket. A kulcsszavaknak harmonizálni kell az oldal szöveges tartalmával. Ez egy létfontosságú szempont, mivel a keresőmotor ezt nagy százalékban figyeli.

Folyamatosan változnak azok a szabályok, amelyek alapján a keresőmotorok rangsorolják oldalainkat. Fontos, hogy minél korszerűbb beállításokkal dolgozzunk, mivel egyre bonyolultabb és egyre nehezebb kritériumoknak kell megfelelni, ezért is fontos a folyamatos karbantartás és a folyamatos fejlesztés.

Facebook

A legnagyobb szociális hálózat a facebook. Pontosan ez az oka annak, hogy a facebook marketing elkerülhetetlen. Felépítése egészen hasonlít a Google kampányokhoz, stratégiai szempontból viszont egészen különbözik.

A facebookon több út is vezethet a látogatók vásárlókká konvertálásához, el lehet érni fizetett kampányokkal és el lehet érni remekül beállított és jól kinéző, szemet odavonzó bannerekkel, videókkal stb.

Fontos tudni a facebookról, hogy egészen mások a vásárlási szokások: teljesen más az emberek hangulata és sokkal jobb konverziók elérésére is alkalmas lehet. Ez a marketing ág legalább annyira bonyolult, mint maga az Adwords, cégünk tanácsadásra vagy teljes Facebook marketing stratégia építésére is vállalkozik.

Oldalát elkészítjük és/vagy karbantartjuk, rugalmasan állunk a facebookhoz, mivel valaki szereti saját maga intézni, valaki nem szeret vele dolgozzni.

Hírlevelezés

Egy jó hírlevél érdeklődést majd vásárlást eredményez, ehhez két dologra van szükség :

-Egy jó hírlevélre (Ezt megtervezzük)

-És egy e-mail listára(AKÁR 100 000 email / nap)

Ez egy költségesebb, de annál inkább hatékonyabb módszer az online értékesítésre. Mint minden marketing csoportnak ennek is van stratégiája, viszont a hírlevelezésnek ez a stratégia egyszerű és nagyszerű.

Nem lehet túl gyakran és túl ritkán sem, ennek a magyarázata pedig, hogy ne kergesse az őrületbe a felhasználót, de azért meg ne feledkezzen rólunk (átlagosan hetente 2-3 alkalom).

A hírlevelek szerkesztése korlátozottabb, mint a weboldalaké. A helyesen megtervezett hírlevél gyorsítja a kivitelezés folyamatát, igényelhető minden alkalommal új illetve egy sémára, egy sablonra épülő hírlevél sorozat is. Továbbá biztosítani tudunk saját szerkesztő és kiküldő felületet is igény szerint.